Syysterveiset hallitukselta


Olemme tämän hallituskauden aikana joutuneet pyytämään teidän apua useamman kerran ja joka kerta ollaan yhtä kiitollisia siitä miten me saadaan teiltä pyyteettömästi apua. Ilman teidän lahjoittamia ruokia, hiekkoja, leluja, ym.ym. olisimme olleet todella pulassa! Tähän mennessä meillä on ollut (ja osa on edelleen) yli 30 kissaa sekä edelleen hoidossa on kuusi siiliä sekä paljon muutakin auttamistyötä, mm. Elsa-koiran tapaus ja unohtamatta eläinten hautausmaata jne.
Eläimet on meille se syy miksi tätä vapaaehtoistyötä teemme ja eläinten hyvinvointi on se tärkein asia. Ilman sijaiskoteja emme olisi myöskään pärjänneet, emmekä ilman ihmisiä jotka antavat loppuelämän kodit eläimille. Viime aikoina olemme seuranneet ja tukeneet nuoren naisen sisukasta työtä emokoiran ja 10 pennun kanssa. Toivottavasti tämä kyseinen ihminen ymmärtää kuinka valtavan hienoa työtä hän tekee suurella sydämmellä eläinten hyvinvoinnin eteen.
Haluamme kiittää teitä kaikkia siitä avusta ja tuesta mitä saamme. Ilman jäseniä ja auttajia ei olisi Kokkolanseudun eläinsuojeluyhdistystä!


Kiitos!


-Kokkolanseudun eläinsuojeluyhdistyksen hallitus-